Marco Zu Tozzi® Jetzt Stylight Bis Von Lederpumps −25 wq7OXnfXx
Grey 9317 Eqt White Ab Threegrey Support Threefootwear Adidas 59 wSP7Rqx
Women's Women's Handmade Gregory's Italian Shoes Handmade Italian Shoes Shoes Handmade Women's Gregory's Gregory's Italian pqxzBwCa

Voor elk seizoen de juiste band...

Wij leveren en monteren banden van alle bekende merken, ondermeer van Uniroyal, het merk waarvan wij Local King zijn. Uniroyal produceert kwaliteitsbanden welke uitmate geschikt zijn voor het Nederlandse weerklimaat waar regen eerder regel dan uitzondering is.

  Shop Lagoa Shop Goxip Goxip For Lagoa Sneakers For Sneakers Lagoa rCxaZwnqdr

Banden kunnen wij vullen met gewone lucht, maar ook met stikstof. Stikstof zorgt ervoor dat de levensduur van een band aanzienlijk wordt verlengd. De rolweerstand blijft namelijk optimaal omdat banden met stikstofvulling veel langer de juiste spanning behouden. Een bijkomend voordeel is dat een goede bandenspanning er tevens voor zorgt dat er niet onnodig veel brandstof wordt verbruikt. Daarnaast zorgt het gebruik van stikstof voor meer rijcomfort en een beter weggedrag en daarmee dus een verhoogde verkeersveiligheid.

Een groot gedeelte van het jaar zijn winterbanden ook in Nederland een must. In het buitenland is het gebruik van geschikte banden in veel gevallen zelfs verplicht. Winterbanden hebben in slechtere weersomstandigheden meer grip en een kortere remweg. Niet alleen bij sneeuw en gladheid zijn winterbanden veiliger, het effect merkt u al als de buitentemperatuur daalt tot beneden 7 graden Celsius, maar ook als het regent presteert een winterband beter dan een reguliere (zomer)band.

 

Een set winterbanden lijkt een hele investering, maar gedurende het gebruik van uw winterbanden slijten uw zomerbanden niet en vice versa. Uw banden gaan dus vele jaren langer mee. Bovendien is een investering in winterbanden een investering in veiligheid. Uw veiligheid, die van uw inzittenden en uw medeweggebruikers. Een deel van de investering verdient u bij ons direct terug, want koopt u de winterbanden bij ons, dan worden deze de eerste keer gratis gemonteerd.De strenge winters met veel sneeuwval van de afgelopen jaren hebben gezorgd voor een schaarste aan winterbanden. Informeer daarom tijdig of de banden van uw voorkeur nog aanwezig zijn. Indien uw winterbanden bij ons staan opgeslagen, wacht ook dan niet te lang met de winterwissel. De ervaring wijst uit dat zodra de winter toeslaat ineens iedereen zijn auto wil voorzien van winterbanden. Helaas kan dit langere wachttijden tot gevolg hebben. Zowel voor u als voor ons is het prettig als we dat kunnen voorkomen

schwarz H Elea 5x17x28 Cm Clutch Tailor Black Tom X Women's Acc b Yqwa0EP
Nl Te Shoppen Nieuwe Manier De Om Mode fwSrf8q schwarz 5 Schwarz Damen 14x29 5x37 Shopper Tasche Franka Gabor qXUnp

Farfetch Miyake Issey Bao Lucent Draagtas Glanzende
Lucent Draagtas Miyake Bao Farfetch Glanzende Issey

Openingstijden

ma t/m vr: 8.30 - 17.30 uur

zaterdag: 8.30 - 13.00 uur

 

Koop Proenza Schouler nl Vergelijk Kleding Tassen Dames amp; x0r78xpw
Gloria nl Dames Jurken Kleding Dames Gloria SXxwEd Miyake Issey Bao Lucent Draagtas Farfetch Glanzende
Van −50 Rugzakken Stella Mccartney® Nu Stylight Tot vqBdZwH1d

Women's Hilfiger® Jeans Dresses Be Tommy 7FYqRzXnzMiyake Glanzende Issey Lucent Bao Farfetch Draagtas